προσωπικά δεδομένα

Ποιοί είμαστε

Ο δικτυακός τόπος nikisrooms.gr είναι αφιερωμένος στην παρουσίαση των δωματίων της Νίκης στην Παλαιόχωρα της Κρήτης.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από το nikisrooms.gr

Ο δικτυακός τόπος nikisrooms.gr δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα για οποιαδήποτε χρήση πέρα από αυτές που αναφέρονται παρακάτω

Σχόλια

Όταν κάποιος επισκέπτης του ιστοτόπου αφήσει κάποιο σχόλιο μέσω της αντίστοιχης φόρμας, καταγράφονται τα δεδομένα που φαίνονται στη φόρμα σχολίων, η διεύθυνση IP και ο τύπος φυλλομετρητή του χρήστη για έλεγχο κακόβουλης χρήσης και μόνο.

Φόρμα επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας είναι ένας εύκολος τρόπος για να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας. Λειτουργεί σαν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα απευθείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το όνομα σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση χρησιμοποιούνται μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και για οποιαδήποτε τυχόν κράτηση δωματίου στη Νίκη. Δεν αποστέλλονται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από εύλογο χρονικό διάστημα από το γραμματοκοιβώτιο του nikisrooms.gr.

Μπισκότα (cookies)

Το nikisrooms.gr χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά μπισκότα (cookies) για τους εξής σκοπούς:

  • Η γλώσσα που επιλέγει ο χρήστης κατά την πλοήγηση καταγράφεται. Το μπισκότο αυτό έχει διάρκεια ζωής 1 χρόνο.
  • Αν αφήσετε σχόλιο το όνομα, η ηλεκτρονική διεύθυνση και το όνομα του δικτυακού τόπου αποθηκεύονται σε μπισκότο. Αυτό γίνεται για να μη χρειαστεί να τα πληκτρολογήσετε εκ νέου. Αυτό το μπισκότο έχει διάρκεια ζωής 1 χρόνο.
  • Αν έχετε λογαρισμό στο spitia.gr και εισέλθετε ένα προσωρινό μπισκότο αποθηκεύεται για τη διάρκεια της σύνδεσής σας. Το μπισκότο αυτό ελέγχει αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται μπισκότα.
  • Αν εισέλθετε στο λογαρισμό σας στο spitia.gr μια σειρά από μπισκότα δημιουργούνται και αποθηκεύονται ως εξής: μπισκότα εισόδου – 2 ημέρες, μπισκότα οθόνης – 1 χρόνος.
  • Αν επιλέξετε «να με θυμάσαι» – 2 εβδομάδες. Με την έξοδο τα μπισκότα αυτά διαγράφονται.
  • Αν γράψετε ή σχολιάσετε ένα άρθρο δημιουργείται ένα μπισκότο που δεν αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες πέραν του κωδικού του άρθρου και σβήνεται μετά από 1 ημέρα.

Τα μπισκότα αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μπορείτε να επιλέξετε να τα καθαρίσετε μετά το τέλος της χρήσης του nikisrooms.gr.

Δεδομένα κίνησης

Χρησιμοποιείται το Google analytics για δεδομένα κίνησης. Δε συλλέγονται προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιείται μόνο η γενική τοποθεσία του χρήστη και η πλοήγησή του στο δικτυακό τόπο.

Με ποιούς διαμοιραζόμαστε τα δεδομένα των χρηστών

Το nikisrooms.gr δε διαμοιράζεται τα παραπάνω δεδομένα με τρίτους.

Χρόνος παρακράτησης των δεδομένων των χρηστών

Οι διευθύνσεις και τα ονόματα που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας κρατούνται στην ατζέντα των πελατών για περεταίρω επικοινωνία αλλά όχι για χρήση προώθησης προϊόντων και εν πάσει περιπτώση για οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την επικοινωνία για την οποία χρησιμοποιήθηκαν. Αν δε θέλετε το nikisrooms.gr να αποθηκεύσει τα στοιχεία σας παρακαλούμε να το δηλώσετε στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποστέλλετε.

Δικαιώματα επί των δεδομένων

Το nikisrooms.gr μπορεί να αποστείλλει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα που σχετίζονται με κάποιον χρήστη αν κάτι τέτοιο ζητηθεί από τον χρήστη αυτόν. Επίσης ανά πάσα στιγμή ο κάθε χρήστης μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή οποιουδήποτε στοιχείου σχετίζεται με εκείνον από το nikisrooms.gr  εκτός αν τα στοιχεία παρακρατούνται για νομικούς λόγους ή λόγους ασφάλειας.

Που αποστέλλονται τα δεδομένα των χρηστών

Τα δεδομένα των χρηστών δεν αποστέλλονται πουθενά εκτός του nikisrooms.gr

Διεύθυνση επικοινωνίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τηλέφωνα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσετε με το nikisrooms.gr.